Edzés infó Hírek

COVID szabályok

Tisztelt Szülők, Gyerekek!

December elsejétől az EMMI útmutatásnak (29/2021. (XI.19.) EMMI határozat) megfelelően a Pécsi Református Kollégium és a Belvárosi Általános Iskola is új szabályokat vezet be a COVID-vírus elleni védekezés elősegítése érdekében, melyek a Vívószakosztályunkra is vonatkoznak.

Pécs Református Kollégium:

  1. Az iskola területére (és a tornacsarnokba is) december 1-től csak az Engel János úti, porta felől, lehet bemenni.
    Kivételt képeznek ez alól a kerekes székes vívók. (A kerekes székes vívóknak továbbra is kinyitják a hátsó kaput, de határozottan megkérek mindenkit, hogy akkor is a főporta felől jöjjön be. Akár van kártyája akár nincs)
  2. December 1-től a 12 éven felüli vívók, csak védettségi kártyával látogathatják a vívóedzéseket.
    Jövő hét keddig (11. 30.) kell leadnia a Vívóegyesületnek egy listát az iskola felé, amin csak azok, szerepelhetnek, akik védettségi kártyával rendelkeznek.
    Megkérnék mindenkit, hogy vegye fel a kapcsolatot e-mailben (hogy visszakereshető legyen) Mátyási Lilivel (matyasi.lili94@gmail.com) vagy Hesz Krisztiánnal (hesz.krisztian@gmail.com) és jelezze felé, hogy rendelkeznek-e védettségi igazolvánnyal.
  3. A 12 év alatti vívók továbbra is látogathatják az edzéseket védettségi kártya nélkül, de róluk is nyilatkoznia kell az egyesületnek, így megkérném Őket, hogy Ők is jelentkezzenek le valamelyik edzőnél.
  4. Korábban hibásan tájékoztattuk a szülőket, de a kezdő csoportot kísérő szülők védettségi kártyával sem tudnak az iskola területére lépni, oda csak a listákon szereplő vívók mehetnek be.

Belvárosi Általános Iskola:

  1. Az iskola területére december 1-től csak a főporta felől, lehet bemenni, a parkoló felőli bejáratot kérem ne használja senki.
  2. December 1-től a 12 éven felüli vívók, csak védettségi kártyával látogathatják a vívóedzéseket.
    Jövő hét keddig (11. 30.) kell leadnia a Vívóegyesületnek egy listát az iskola felé, amin csak azok, szerepelhetnek, akik védettségi kártyával rendelkeznek.
    Megkérnék mindenkit, hogy vegye fel a kapcsolatot e-mailben (hogy visszakereshető legyen) Mátyási Lilivel (matyasi.lili94@gmail.com) vagy Németh Sárával (nemethsarika22@gmail.com) és jelezze felé, hogy rendelkeznek-e védettségi igazolvánnyal.
  3. a, Azok a 12 év alatti vívók akik az iskola tanulói továbbra is járhatnak vívó edzésre.
    b, Azokról a 12 év alatti vívókról akik, nem az iskola tanulói, állásfoglalást vár az iskola a Minisztériumtól, így róluk egyenlőre nem tudunk nyilatkozni.
  4. Szülők védettségi kártyával sem tudnak az iskola területére lépni.

Az egyesület továbbra sem szeretné, hogy be kelljen zárni és edzések maradjanak el, megkérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a két intézmény kéréseit.

Hesz Krisztián
vezetőedző