Leigazolás

A vívás küzdősport, a vívás versenysport.
Ha egy egyesületi tag ügyes, szorgalmas, eredményes vívó, akkor életkortól függetlenül ajánlott, hogy igazolt sportolóvá váljon. Tudását a versenyeken kamatoztathatja, eredményeket érhet el, sikere saját fejlődésének, családjának, egyesületének, edzőjének, iskolájának sikere is.
A leigazolás a versenyzővé válás alapfeltétele, mivel csak az MVSz által nyilvántartott, versenyzői engedéllyel, valamint érvényes sportorvosi igazolással rendelkező sportoló jogosult versenyeken indulni.
Gyermekek esetében mindenképpen szükséges az előzetes konzultáció.

A leigazoláshoz szükséges:

1. Adatlapok kitöltése
– igazolási adatlap állampolgarsagi nyilatkozattal
Adatlap letöltése

– adatközlő lap személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez
GDPR nyilatkozat letöltése

2. Fénymásolatok készítése
– születési anyakönyvi kivonatról

3. Az MVSZ leigazási díja 2000 Ft.

4. 1 db 4,5 x 3,5 cm-es igazolványkép.

A kitöltött adatlapokkal, a fénymásolatokkal, a leigazolási díjjal és igazolványképpel a versenyző vagy képviselője keresse bizalommal Hesz Krisztiánt.
Az adminisztrációt a szakosztály intézi, és biztosítja a Sportegyesületi Tagsági Könyvet is (ez az ún. kék kiskönyv, tagsági könyv). A tagsági csak teljesen kitöltve érvényes. Fontos, hogy a sportorvosi igazolást ebbe vezessék be, ne külön igazolásra.
Az MVSz-nek érvényesítenie kell a tagságit, így a beadott dokumentumokat, és a teljesen kitöltött könyvet juttatja el a szakosztály az MVSz irodájába Budapestre.
A sportorvosi vizsgálatot tehát célszerű a folyamat azon szakaszában elvégeztetni, amikor a könyv a versenyzőnél van.