Hírek

Diákolimpia

A PTE-PEAC Vívószakosztály a Nyugat-magyarországi Párbajtőr Diákolimpia rendezőjeként sok szeretettel vár minden pécsivívót, hogy legyen részese a Magyar Diáksport Szövetség regionális versenyén február első két napján!

Amennyiben nem versenyzőként, úgy szurkolóként: a Dunántúl vívóegyesületeiből összesen 330 párbajtőröző versenyez a két nap során hat korcsoportban, két kategóriában, lányok és fiúk – köztük 83 pécsi, 10 komlói versenyzővel, így van kinek szurkolni!

Számíthattok két izgalmas és színes versenynapra, valamint szombaton 11.00-kor az esemény hivatalos, ünnepélyes megnyitójára.
Kérjük a versenyzőket, ellenőrizzék a versenykiírást, amelyben szerepel a korosztályok pontos időbeosztása. Érkezzetek időben,.. legalább egy órával a versenyszámotok kezdési ideje előtt.

Az esti teremrendezésben résztvevők ne feledjenek váltócipőt hozni! Kezdés 18.00-kor.

Emellett minden utánpótláskorú versenyzőnek kötelező a versenybíróképzés, amelyet a Diákolimpia főbírája, Lasztovicza Máté tart 2020. január 31-én, pénteken 16.00-tól a CRNL Gimnázium I. em.  80. termében. Kérdés esetén hívjátok edzőtöket!