Hírek

Pécsivívók nyári tábora 2019 – hamarosan!

Mint ahogy arról már hírt adtunk korábban, az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a PTE-PEAC Vívószakosztálya ismét szervez nyári tábort Orfűn, ám az eddigi két tábor helyett ezúttal egy közös táborba várják a szakosztály edzői a vívótábor résztvevőit 2019. augusztus 12–16-ig.

A szakosztály Facebook-oldalán is megtalálható az esemény.

A tábor részletei

Idén a szakosztály a korábbi évekkel eltérően a Mecsek Háza helyett a Orfűi Sporttáborban rendezi az edzőtábort.

Az első nap hétfőn reggel 7 órától érkezhetnek a résztvevők, akiket már reggeli vár, 10 órától pedig elkezdődik az első edzés. Mint eddig mindig, napi három edzésen vesznek részt a táborozók.

Az időrend: (Tájékoztató jellegű, a változtatás jogát fenntartjuk.)

Edzés 1: 7.15–7.50 (futópálya)
Reggeli: 8.00
Szabadfoglalkozás
Edzés 2: 10.00–11.45 (terem)
Ebéd: 12.00
Szabadfoglalkozás
Edzés 3: 16.00–17.45 (terem)
Vacsora: 18.00
Szabadfoglalkozás
Takarodó: 22.00

A reggeli futást a futópályán, a délelőtti és délutáni edzéseket a teremben tartjuk. Mindenki legalább két edzőcipőt hozzon magával (optimálisan az egyik futócipó, tehát kinti, míg a másik tiszta, csak a teremben használatos).

Az edzéseken vívóruhára NINCS SZÜKSÉG (plasztron, nadrág, hónaljvédő) viszint sisakot, pengét, vívókesztyűt hozzanak magukkal a résztvevők!

– A táborban van kosárlabda-, röplabda- és focipálya, melyeket a szabadfoglalkozás idején bármikor lehet használni.

– Idén is tervben van legalább egy délután az Aquaparkban (még nem tudjuk, melyik napon), így mindenki hozzon magával fürdőruhát!

– A tábori élmények mélyebb megélése érdekében napközben a résztvevők telefonjai edzői megőrzés alatt lesznek, vacsora után kapnak lehetőséget a résztvevők arra, hogy hazatelefonáljanak.

– Napi két melegételt és reggelit kapnak a táborozók, ezért kérjük, hogy csak mértékkel hozzanak a táborozók csokit, chipszet, cukrot vagy cukros üdítőt.

Táborzárás: pénteken délután 13.00–17.00 között.

Akinek van bármilyen allergiája (étel, rovar, por, asztma) kérjük, hogy érkezéskor jelezze, hogy a tábor két felelős edzője, Patócs Zsolt és Hesz Krisztián odafigyelhessenek rájuk.

Idén is jut idő tábori pillanatokra az edzések mellett…