Hírek

Idénykezdés

Hamarosan megkezdődik a 2016/17-es tanév, ezzel együtt a vívósportban az idény is! Felhívjuk a sportág iránt érdeklődők figyelmét, – akár a riói olimpiai sikerek, akár a Szamárfül Fesztivál foglalkozása, akár egy magától értetődő természetes vonzalom vezette őket a sportághoz, és így a Pécsivívás weboldalára – hogy kezdő csoportok a szakosztály mindkét helyszínén indulnak:
– A Református Gimnázium tornacsarnokában szerda és péntek 17.00–18.00-ig.
– A Belvárosi Általános Iskola tornatermében kedd és csütörtök 17.00–18.00-ig.
Tagsági díjak: A kezdő csoportok tagjai az első hat hónapban 4000 Ft/hó tagdíj ellenében vehetnek részt heti két edzésen. Ezt követően a havi tagsági díj 6000 Ft, és az edzések száma heti három vagy négy is lehet.
Az egyetemi hallgatók és felnőtt kezdők csoportjának helyszínét, időpontját az érdeklődés mértéke szabja meg. A jelentkezőkkel egy megbeszélés keretében szeretnénk kialakítani a legmegfelelőbb időpontokat, ezért szeretettel várjuk az érdeklődőket egy tájékoztató megbeszélésre szeptember 13-án, kedden 18.00-kor a Belvárosi Általános Iskola tornatermében. A helyszínen edzőink minden tudnivalót elmondanak, minden kérdésre válaszolnak. Amennyiben az időpont nem megfelelő, úgy másnap 18.00-után egészen 19.00-ig fogadóórát tartunk.
PTE-PEAC Vívószakosztálya