Hírek

Egyesületi melegítő rendelhető

Kedves sportolóink, tisztelt szülők!

Visszatérő kérdés vívóinktól, hogy van-e lehetőség egyesületi melegítőt vásárolni. Az elmúlt évtized során több széria is készült, de sajnos olyan kereskedő/modell/termék nincs, amely hosszú évekig minden sportolónknak ugyanolyan melegítőt biztosítana.

Miután ismét, többek részéről felmerült a melegítő iránti igény, próbáltunk okos megoldást szerveni. Partnerünk ezúttal a Fürge Nyuszi Focivilág, amely a Forrás üzletház mélyföldszintjén található. Ez azért fontos, mert ezúttal minden igénylő közvetlenül az üzletben rendelheti meg a ruhát, amelyet a helyszínen felpróbálva elkerülhetők a méretválaszték/különbség okozta féreértések. A boltban segítenek a pontos méret megtalálásában, és a bolt elkészíti a szükséges feliratokat is: a melegítőfelső hátára a PTE-PEAC felirat, a bal elülső részére, és a nadrág elejére a zseb magasságában a vívó neve kerül.

A ruha az olasz Givova terméke, és az egyesület színeinek megfelelően fekete, kevés fehérrel, a felsőrész bebújós, kenguruzsebes. A méretválaszték igen széles, de a termék ára méretfüggetlen, és a három felirattal együtt 9500 Ft. A melegítő csak ebben a konstrukcióban, szettben, feliratozva választható – megítésünk szerint nagyon kedvező ajánlat ez a bolt részéről.
A boltban fontos jelezni, hogy a PTE-PEAC Vívószakosztály egyesületi melegítője a keresett termék. A megrendelés kizárólag próbát követően, a név megadásával, és a termék vételárának kifizetésével lehetséges. Aki november 24-ig megrendeli, még idén hozzájuthat, aki később, előfordulhat, hogy csak 3–4 hét átfutási időt követően.

A sportoló neve a felsőn a Givova márkanévvel egy vonalban, bal oldalra kerül, a nadrágon a bal oldali felirat ‘A’ betűje alá kicsivel, balra zárva.

Más: A Felnőtt Országos Bajnokság Budapesten november 24–26-án zajlik. Mivel az edzők többsége érintett, ezért a Református Gimi tornacsarnokában a 24-i pénteki edzés elmarad!
Ugyanott további elmaradó edzések decemberben iskolai programok miatt:
december 1-je péntek, valamint 14-e csütörtök.

A téli szünet mindkét intézményben 2017. december 22. – 2018. január 3-ig tart.
Utolsó edzés: 2017. december 22. csütörtök

Első edzés: 2018. január 03. szerda

 

PTE-PEAC Vívószakosztály