Hírek

Kisvitéz háziverseny

Kisvitéz háziverseny
Református Gimnázium tornacsarnoka, 2017.05.21.

A PTE-PEAC Vívószakosztálya háziversenyt hirdetett legfiatalabb vívóinak. A 2016/17-es idény során kezdett tanoncok rövid ideje ismerkednek a sportág alapjaival, ám annál nagyobb lelkesedéssel, bátorsággal vették az első megmérettetést, amikor a két tagozat, a Refomrátus tornacsarnok és a Belvárosi Gaál Csaba vívóterem kis atlétái összegyűltek vasárnap.
Volt itt hallatlan, szerény és kitörő öröm, szép győzelem, és értetlen vereség, némi csalódottság is és könnycsepp is a szemekben, de ezek mind-mind a sport velejárói. Nem könnyű néha feldolgozni a páston történtekek, de az ilyen versenyek felkészítik a gyerekeket, hogy okosan kezelhessék a győzelem s a vereség pillanatait is; mindeközben a sport szellemisége, kitartás, alázat is acélozza jellemüket. Reméljük, az első igaz leckét követően tovább lépkedtek velünk az úton.. s meg sem álltok az olimpiai dobogóig!

Eredmények a leányok versenyében:
1. Lantos Lila, 2. Paik Renáta, 3. Tibold Antónia, 4. Juhász Rebeka, 5. Komócsi Abigél, 6. Paik Petra,
7. Czéh Blanka, 8. Nyári Boróka

Eredmények a fiúk versenyében:
1. Nyári Koppány, 2. Baán Zsombor, 3. Bótor Zerind, 4. Siker Mihály, 5. Horváth Zsongor, 6. Lippai Máté, 7. Feule Egon, 8. Arató Attila. 9. Bencsik Balázs, 10. Brauner Bence, 11. Bernhardt Áron,
12. Kurdi Zoltán, 13. Szentpáli Dániel

A picivel nagyobbacska kezdő leányok külön versenyben vívtak:
1. Magda Jázmin
2. Le Pálma

A fotón edzőjükkel, Farkas Györggyel.

Köszönet az edzőknek, és a tapasztaltabb vívóknak a verseny lebonyolításában nyújtott segítségért!

További fotók a pécsivívás Fb-albumai között!