Hírek

Hiper Kupa 2017

VIII. Hiper Kupa
Budapest, 2017. április 22–23.
Az Érd Kupát követő verseny áprilisban a Hiper Kupa, amely az újonc, kadét és felnőtt párbajtőrözőknek ad alkalmat a versenyzésre.
Az újonc fiúk 33 fős mezőnyében Farkas Domos bronzérmet szerzett, testvére Bulcsú a 23. helyen végzett. Az újonc leányok 25 fővel zajló versenyén Frei Adél bejutott a legjobb nyolc közé, és az 5. helyen végzett, Miklós Fanni a 9., Madga Jázmin a 12. helyet szerezte meg. A kadét fiúk 44 vívóval zajló versenyében Kovács Andor a 14. helyet szerezte meg, Hardi Ádám a 21., Meszéna Péter a 32. helyen zárta a versenyt.

Farkas 3., Frei 5. Szép eredmény!

A felnőtt mezőny integrált versenye hagyományosan a Hiper Kupa különlegessége: kerekesszékes ellenfél esetén az ép vívók is székbe ülve vívnak.
A PTE-PEAC a férfi mezőnyben három fővel képviseltette magát: a 49 induló között a 10. helyen Plazzeriano Gábor, a 25. helyen Rab Attila végzett, míg a pécsi kerekesszékes Somogyvári Imre a 45. helyen zárt. A női, 32 fős mezőnyben a jelenleg még első versenyein induló Kis Ágnes a nyolcba jutásért esett ki, így a 13. helyezést érte el. Így tovább!