Hírek

Pécsi vívás a Szamárfül Fesztiválon

Hamarosan vége a vakációnak, kezdődik a suli, és sokan iskolakezdéssel vágnak bele valami új hobbiba is, ilyenkor választanak sportágat. Ha leendő vívóként, vagy egy leendő vívóbajnok szülőjeként olvassátok e sorokat, akkor egy remek lehetőséget ajánlunk, hogy sportágunkat közelebbről is megismerjétek.
A Zsolnay Örökségkezelő NKft. idén harmadik alkalommal rendezi meg nyárbúcsúztató családi fesztiválját, melyre szakosztályunk is meghívást kapott.

"Szamárság lenne otthon maradni!" design: Balatoni Imre

S hogy mi vár ott a közönségre? a száznál több program között az ENGARDE: a PTE-PEAC Vívószakosztály kiváló vívóinak – Berta Dániel junior világbajnoki arany- és Tóth Gergely kadét világbajnoki bronzérmes – bemutatója. Beszélgetések a bajnokokkal, interaktív szúrópárna, próbavívás: kipróbálható a vívás elektromos találatjelzővel a nagyobbak, és játékfegyverekkel a kisebbek számára. Természetesen az igazán bátrak kipróbálhatják a vívást hasonló adottságokkal rendelkező barátaikkal, vagy a bajnokokkal.
Várunk tehát minden érdeklődőt sok szeretettel augusztus 23–24-én 9.00–12.00 és 14.00–17.00 között a Zsolnay Kulturális Negyedben a re:public galéria teraszán!

Szakosztályunk tagjait is várjuk, hiszen elbeszélgethetnek az érdeklődőkkel, és kipróbálhatnak egy ügyes és érdekes szúrópárnát is!