Hírek

Tájékoztató a pécsi Diákolimpia résztvevői és kisérőik számára

I. Verseny helyszíne, bejutás, parkolás:

A regionális selejtezőt a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium tornatermében és dísztermében rendezi meg a Pécsi Egyetemi Atlétikai Club Vívószakosztálya. Az intézmény Pécs főterén, a Széchenyi tér 11. szám alatt található. Tekintettel arra, hogy az iskola szigorúan védett belvárosi övezetben található, a parkolás tekintetében a következő javaslatot tesszük a versenyre érkezők számára:

1. Parkolás az intézmény udvarán:

Az intézmény udvarán és szabadtéri kézilabdapályáján limitált számú parkolóhely áll rendelkezésre, melyek használatához kérjük előzetes regisztrációjukat az alábbi módon:

– Az intézménybe történő parkoláshoz szükséges egy-egy behajtáshoz és kihajtáshoz szükséges eseti behajtási engedély megvásárlása, 500–500 Ft értékben, amelyben a szervező egyesület segítséget nyújt a rendszám hoffbauermark@gmail.com címre történő megküldése, és az 1000 Ft-os díj 11731001-23114795-00000000 számlaszámra történő kifizetése esetén. Kérjük, hogy amennyiben számlaigényük van, azt is jelezzék az üzenetben. Felhívjuk figyelmüket, hogy a behajtást maximum napi 20–20 autó részére tudjuk biztosítani!

2. Parkolás a Belvárosban:

– A Belvárosban a verseny helyszínétől gyalogosan pár percre található a Kossuth téri mélygarázs, mely szintén kiváló opció a parkolásra.

– A Belváros Széchenyi tértől délre eső övezete már nem behajtási engedélyhez kötött, így azok parkolási díj megfizetése mellett igénybe vehetők. (Térképen I.A és I. B zónák).

II. Szállásjavaslat:

A Diákolimpiának helyt adó Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumban kollégium is található, melynek foglalása kapcsán 72/312-888, 221-es melléket kereshetik.

A kollégium mellett szíves figyelmükbe ajánljuk a Ciszterci Rend Zarándokszállását.

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Hoffbauer Márk szakosztályvezetőhöz a 30/816-14-03, hoffbauermark@gmail.com elérhetőségeken.