Hírek

Párbajtőr dupla válogató

Iron Trade Kupa néven zajlott férfi és női párbajtőr válogtóverseny hétvégén a tatai edzőtáborban. A dupla válogató legjobb pécsi eredményét Berta Dániel érte el az első nap megszerzett ezüstérmes helyezésével.

Berta és Peterdi az első nap legjobbjai között

Az első napon 32-es vigaszágas táblával, a második nap válogatóján egyenes kieséssel rendezték a versenyt a férfi és női versenyszámban is. A PTE-PEAC vívói által elért helyezések:
A férfiak szombati versenye 72, a vasárnapi 59 indulóval zajlott. Berta Dániel az első nap a 2., a második nap a 10., Peterdi András az első nap a 7., a második nap a 36., Peterdi Bence az első nap a 13., a második nap a 47. helyen végzett. Hoffbauer Márk csak az első nap lépett pástra, a 37. helyezést megszerezve, Győrffy Kristóf az első nap a 43., a második nap a 21. lett.
A nők versenye szombaton 57, míg vasárnap 51 indulóval zajlott, mindkét napon három pécsi párbajtőrözővel. Provender Roxána az első nap a 17., a második nap a 40., Hajdu Réka az első nap a 22., a második nap a 33., Öhlmüller Sarolta az első nap a 34., a második nap a 18.  helyezést érte el.