Hírek

Senior sikerek

Az idei évi Veterán Vívó Világbajnokságnak a horvátországi Porec adott otthont. Rab Attila az 50-59 éves párbajtőrvívók kategóriájában mérette meg magát, ahol 27 nemzet 63 vívója lépett pástra. Senior
vívónk a körben három győzelmet(finn, japán és azt a svéd vívót verve, akit Csak Attila vert, és végül nyerte is a versenyt) és két vereséget gyűjtött be. Továbbjutva a táblán előbb magabiztos győzelmet aratott kanadai riválisával szemben (10-3), majd szoros küzdelemben alulmaradt az amerikai egyesült államokbeli ellenfelével szemben(10-8), így a 24. helyet szerezte meg a világversenyen.

Attila ezt megelőzően a 2011 évi Masters Négy- és Öttusa Európa Bajnokságon vett részt az öttusázók között  Bonn-ban, ahol csak igen kicsivel – 27 ponttal, 5004 pontot gyűjtve – csúszott le a dobogós helyezésről, és negyedikként fejezte be a versenyt.

Attila, és az árnyékban ugrani nem képes paripa

Attila remekül vívott és úszott, vétett a lövő számban, a futás sem sikerült az elvárásainak megfelelően. A lovaglás jól sikerült, ahhoz képest, hogy lova az árnyékban lévő akadályoknál félt. Azt érdemes tudni, hogy az EB-k erősebbek, mint a világkupák, így ennek fényében ez a helyezés is igen szép! Gratulálunk!