Hírek

Évzáró/évnyitó versenyek – BUÉK!

Míg 2014 utolsó napján immár a 40. Szilveszter Kupa zajlott, addig az új esztendő első hétvégéjén a Kadét Országos Bajnokság egyéni és csapatküzdelmein vettek részt a korosztály képviselői.
A PTE-PEAC színeit Plazzeriano Gábor képviselte az Építők SC hagyományos szilveszteri versenyének B kategóriás férfi párbajtőr versenyszámában Budapesten. Az ötven induló között Plazzeriano másodikként került a táblára, és az elődöntőig küzdötte magát. A döntőbe jutásért a BVSC-s Boncztól kapott ki 15/10-re, így bronzérmet szerzett.

A Kadét OB versenyében a fiúk 68-an léptek pástra, akik között Kurucz Balázs a 26. helyen végzett. A csapatversenyen rajta kívül Merkl Levente és Szekszárdi Balázs vívott a pécsi csapatban, amely nem került nyolcba, így a tábla helyosztóiban az ÉRDI VSC legyőzésével biztosította, hogy ne utolsóként végezzen a 12 csapat között.
A leányok egyéni versenyében Tombory Liza ügyesen vívott a nála nagyobbak versenyében; 65 induló között a 47. helyezést érte el.

A PTE-PEAC Vívószakosztálya Boldog Új Évet kíván a pécsivívás minden szereplőjének, rajongóinak és támogatóinak egyaránt!

Gyönyörű tusokat, fényes győzelmeket 2015-ben is!